''Protesto Edenler Değil Katiller Yargılansın''

Basın Açıklamasına Davet  ''Protesto Edenler Değil Katiller Yargılansın''

17 Temmuz 2014 tarihinde Siyonist İsrail’in Filistin ve Gazze‘de gerçekleştirdiği katliamı protesto etmek için Seğmenler Parkı yanında bulunan İsrail Büyükelçiliği Konutu önünde MAZLUMDER'in de katılımıyla Siyonist Rejim'in uyguladığı katliamları protesto etmek amacıyla bir gösteri düzenlenmişti.

Daha sonra savcılığın insiyatifiyle söz konusu gösteriye katılan kişiler hakkında "Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet" iddiası ile iddianame hazırlanmış, mahkemenin bu iddianameyi kabul etmesiyle beraber 'sanıklar' hakkında ceza yargılaması başlatılmıştı.

Bizler Mazlumder Ankara Şubesi üye ve gönüllüleri ve Filistin dostları olarak Siyonist Rejim'i protesto ettiklerinden dolayı "suça sürüklenen çocuk" yaftasıyla yargılanan kardeşlerimizi yalnız bırakmamak için duruşma tarihleri olan 26 Mart'ta saat 11:40'ta Ankara Adliyesi'nin ana giriş kapısının önünde ''Protesto Edenler Değil Katiller Yargılansın'' demek üzere bir araya geleceğiz.

Tüm üye, gönüllü ve dostlarımızı bekliyoruz.

Tarih:  26 Mart 2015

Saat:   11:40